Echtpaar Grietus en Lammie uit Klazienaveen wint 355.000 euro met Postcodeloterij

Grietus en Lammie uit Klazienaveen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 355.000 euro tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker

Lammie en Grietus uit Klazienaveen hebben zondagavond 355.000 euro gewonnen met de Postcodeloterij. Dat is het bedrag dat de studiofinalist aan het koffertjesspel op televisie won in de Miljoenenjacht met Linda de Mol.

Het echtpaar uit Klazienaveen was met een smoesje naar een hotel gelokt. Daar kwamen ze plots oog in oog te staan met Winston Gerschtanowitz. Vanwege corona komt hij niet meer bij de thuiswinnaar aan de deur, omdat dit voor een grote toeloop van mensen in de straat zorgt.

Nieuwe keuken

Grietus werkt al 38 jaar bij de metaalgieterij en zijn vrouw in een woonzorgcentrum. Ze doen al heel lang mee met de Postcodeloterij. De presentator vroeg het verraste stel wat ze hoopten te winnen. ,,Met 5000 euro zou ik al blij zijn”, zei Grietus en Lammie vertelde dat ze met het geld wel een nieuwe keuken wilde aanschaffen. Het bedrag valt dus vele malen hoger uit.

Het echtpaar uit Klazienaveen reageerde blij, maar blijft er nuchter onder. Alle deelnemers die - net als het echtpaar - meespelen in de postcode 7891 LS verdelen ook nog eens 355.000 euro.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu