Een buitenkansje voor hobbyfotografen: bezoek de 12 meter hoge fly-over van de N34 bij Emmen-West voor een fotoshoot

Knooppunt Emmen-West in aanbouw. Foto: Provincie Drenthe

Welke hobbyfotografen mogen de fly-over van knooppunt Emmen-West op de gevoelige plaat vastleggen? Zij krijgen eind deze maand de kans om de bouwplaats te bezoeken voor een fotoshoot.

Met 12 meter is de fly-over het hoogste punt van de N34. Nog een paar weken te gaan en het verkeer rijdt erover heen.

Hobbyfotografen mogen op vrijdag 29 oktober of dinsdag 2 november de bouwplaats bezoeken om de fly-over en het nieuwe knooppunt te fotograferen.

De provincie Drenthe houdt op beide dagen een excursie waarvoor fotografen zich kunnen inschrijven . De gelukkigen krijgen op maandag 25 oktober bericht.

Fotografen blijven eigendom van hun foto’s. De mooiste exemplaren gaat de provincie delen via social media.

Aansluitingen N34 tien weken afgesloten

Vanwege de afronding van het nieuwe knooppunt is de aansluiting van de N34 naar de Rondweg Emmen vanaf 6 september tien weken afgesloten. Dat betekent dat verkeer dat vanuit het noorden komt niet rechtstreeks vanaf de N34 naar de Rondweg Emmen kan en verkeer dat vanaf de Rondweg komt niet rechtstreeks in zuidelijke richting de N34 op kan.

Ook de oprit van de N34 naar Erm en Holsloot en de kruising Oude Rijksweg – Landbouwweg langs Slenerstroom zijn tijdelijk dicht.

De afsluiting duurt tot medio november. Daarna gaat het nieuwe knooppunt volledig open voor wegverkeer.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu