De Boer Burger Beweging presenteert zich in Westerbork. Wie zijn de mensen die een plek willen in het provinciehuis van Assen?

De Boer Burger Beweging rammelt aan de poorten van het Provinciehuis. Donderdagavond hield de Drentse afdeling de aftrap voor de Statenverkiezingen op 15 maart.

De 18-jarige Björn Schütte tijdens de ledenbijeenkomst van de Boer Burger Beweging in zaal Meursinge in Westerbork. Schutte wil graag namens de partij de Provinciale Staten in.

De 18-jarige Björn Schütte tijdens de ledenbijeenkomst van de Boer Burger Beweging in zaal Meursinge in Westerbork. Schutte wil graag namens de partij de Provinciale Staten in. Foto: Jan Anninga

Het kwam toch nog even aan de orde: stikstof. Maar het was niet het belangrijkste onderwerp op de allereerste ledenbijeenkomst van de Boer Burger Beweging in Drenthe. Dat was de wolf. Want ook dat is volgens de BBB’ers een typisch voorbeeld van hoe ze in Den Haag en Brussel allerlei regels bedenken die helemaal botsen met de praktijk op het platteland.

Hoe hoog moeten die hekken?

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's