Eerste échte zoen in Boer Zoekt Vrouw is een feit (want het afscheidskusje van boerin Annemiek was nog heel voorzichtig)

Er is echt gezoend in Boer zoekt vrouw.

Er wordt elk seizoen halsreikend naar uit gekeken: de eerste zoen in Boer Zoekt Vrouw. Was het boerin Annemiek die Erik afgelopen weekend een heel voorzichtig afscheidskusje gaf, bij een andere boer is het echt vlam in de pan. Boer Geert (52) is flink verliefd aan het worden op de hoogblonde Angela.

Angela is opvallend vrolijk, zo is te zien in een vooruitblik van de uitzending van zondag. Vera heeft de boerderij vrijwillig verlaten en het huisfeestje met Geerts vrienden was gezellig. De jongveehouder - van wie bekend is dat hij graag knuffelt, zoent en fan is van een strakke bilpartij - biedt spontaan aan een eitje te koken. ,,Ik voel me supergoed’', aldus Angela over haar stemming. ,,Er is wel andere spanning als de rest van de week natuurlijk, want je bent met z’n tweeën over. Zijn vrienden ontmoet, wat heel leuk klikte.’'

Ook geeft ze openlijk toe dat Geert niet bij haar in bed is gekropen. ,,We hebben braaf apart geslapen vannacht.’' Dan, m een glimlach en een wijzend vingertje in de lucht: ,,Maar we hebben wel even gezoend. Dus, dat dan weer wel.’'

Charmes van Arjan

Voor Vera is het Boer Zoekt Vrouw-avontuur ook prima afgelopen. Na de opnames viel zij voor de charmes van de onbekende boer Arjan, vertelde ze maandag aan Radio 2-dj Gijs Staverman. De flirterige Vera doet met hem vooralsnog ‘rustig aan’.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu