Eindelijk gaat stadion van Emmen weer open voor publiek. Deze supporters gaan wel of juist niet naar De Oude Meerdijk. 'Klaar om uit het verdomhoekje te komen'

Dik drie maanden bleef het stadion in Emmen op slot voor publiek. Tot vrijdagavond. Hoewel alle supporters weer hunkeren naar een avondje voetbal, blijft een deel toch thuis.

Hartje coronatijd moesten supporters de wedstrijd volgen vanachter de hekken, vrijdag is een derde van het stadion weer gevuld.

Hartje coronatijd moesten supporters de wedstrijd volgen vanachter de hekken, vrijdag is een derde van het stadion weer gevuld. Foto: Boudewijn Benting

De coronabeperkingen voor het betaald voetbal zijn deels versoepeld. De stadions mogen de komende week gevuld worden met een derde van de totale capaciteit. Bij Emmen zijn daardoor de helft van alle seizoenkaarthouders welkom bij de wedstrijd tegen Top Oss. Maar die staan niet allemaal te springen. Wie blijven thuis en wie gaan wel? Een rondje door De Oude Meerdijk, waar het vrijdag waarschijnlijk geen heksenketel wordt.

‘Samen uit, samen thuis’

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's