Elviera lijkt in rook te zijn opgegaan: niemand weet waar in Dalerveen 'ontvoerd' veulen nu is. Duo dat veulen meenam ondergedoken

Waar is Elviera, het bijna 3,5 maanden oude veulen dat zaterdag op een keuring in Dalerveen na het nodige duw- en trekwerk bij de moeder werd weggehaald en meegenomen? Niemand weet het.

Duw- en trekwerk tijdens de keuring in Dalerveen. Uiterst links eigenaresse Da Silva, Henri Lammers op de rug gezien met geruite overhemd en rechts van het veulen Valerie Swart.

Duw- en trekwerk tijdens de keuring in Dalerveen. Uiterst links eigenaresse Da Silva, Henri Lammers op de rug gezien met geruite overhemd en rechts van het veulen Valerie Swart. Foto: eigen foto

De hoofdrolspelers zeggen niet te weten waar het dier is. In elk geval niet bij de moeder in Noord-Holland, laat eigenaresse Anna da Silva weten. Henri Lammers en Valerie Swart, die er op de sociale media geen geheim van maken dat zij het veulen hebben meegenomen, weten het ook niet. ,,Maar ik weet wel dat het goed met haar gaat, dat ze zelfstandig eet en vrolijk is’’, schrijft Swart in haar verklaring op Facebook.

‘We kunnen niet eens naar huis, want we zijn ondergedoken’

Nieuws

menu