Ernstig ongeluk op kruispunt van Bargerweg en N862 in Emmen. 30-jarige man uit Zwartemeer zwaargewond naar het ziekenhuis (update)

Foto: Noordernieuws

Op het kruispunt van de Bargerweg en de N862 in Emmen zijn maandagmorgen rond 5.30 uur twee bestelbusjes frontaal op elkaar gebotst. Een 30-jarige man uit Zwartemeer raakte daarbij zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Een 17-jarige jongen uit Klazienaveen en een 56-jarige man uit Nieuw-Weerdinge zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk belandde één van de voertuigen in de naast de weg gelegen sloot. De ander kwam in de berm tot stilstand.

Hulpdiensten waaronder de brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een inzittende zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Een andere persoon zou zonder hulp uit het andere busje hebben kunnen komen.

De weg werd na het ongeluk afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De Forensische Opsporing Verkeer is daarom ter plaatse.

Nieuws

Meest gelezen

menu