Vertraging vanwege extra lang wachten op staal. Kindcentrum Emmer-Compascuum half jaar later in gebruik

De bouw van het Kindcentrum in Emmer-Compascuum heeft vertraging opgelopen. Hierdoor verhuizen de drie basisscholen in het dorp een half jaar later naar dit nieuwe onderkomen achter multifunctioneel centrum De Deele.

Zo moet het nieuwe Kindcentrum in Emmer-Compascuum eruit gaan zien, de plek voor onder meer de drie basisscholen in het dorp.

Zo moet het nieuwe Kindcentrum in Emmer-Compascuum eruit gaan zien, de plek voor onder meer de drie basisscholen in het dorp. Illustratie: Kristinsson Architecten

De bouw van het Kindcentrum begon dit voorjaar. De fundering en de begane grondvloer zijn inmiddels klaar. Dit betekent dat er begonnen kan worden met de constructie van de verdiepingen van het gebouw. Daar is staal voor nodig en dat is momenteel niet voorradig.

Nieuws

menu