FC Emmen thuis opgewacht door honderden supporters met samenzang en vuurwerk. Bekijk hier de foto's van het nachtelijke onthaal

Reda Kharchouch tussen de supporters. Foto: Boudewijn Benting

Ruim vier uur na het laatste fluitsignaal in Dordrecht zijn spelers en staf vannacht feestelijk onthaald op De Oude Meerdijk. Zowel meegereisde als thuisgebleven supporters bouwden samen een promotiefeestje.

Onder de volle maan boven Emmen kwam de spelersbus na half 3 in de nacht aan bij het stadion. Daar wachtte de nieuwbakken promovendus een vuurzee aan fakkels en een orkaan aan geluid.

Clubvoorzitter Ronald Lubbers kwam als eerste uit de bus met de promotiebokaal. Hij werd samen met trainer Dick Lukkien het hardst toegezongen. Ook sterspeler Miguel Araujo en publiekslieveling Keziah Veendorp (‘Veendorp in oranje’) waren middelpunt van het feestgedruis.

Met een dik halfuur interactie en samenzang tussen fanatieke supporters en de selectie kwam er eind aan een van de succesvolste dagen uit de clubgeschiedenis. Later vandaag volgt nog een grootste huldiging op het Raadhuisplein in Emmen

Nieuws

menu