Muziekfestijn Forever Young in Atlas Theater in Emmen gaat terug naar de muziek uit de jaren zestig. 'Applaus en 25 gulden van de cafébaas. We waren de koning te rijk'

Jarenlang werd in Emmen het Sixties Festival gehouden, met wereldberoemde bands uit die periode. Met Forever Young keren die tijden op 13 mei een beetje terug in Emmen. De muziek van toen is dan te horen in het Atlas Theater, gespeeld door muzikanten en bandjes uit de regio die in de jaren zestig ook al op de planken stonden.

Black Lake tijdens een optreden in de Boogie Bar in Barger-Oosterveld in 1973. Ook Ad Visser, de bekende presentator van Top Pop, is te vinden op het podium (staand, tweede van rechts).

Black Lake tijdens een optreden in de Boogie Bar in Barger-Oosterveld in 1973. Ook Ad Visser, de bekende presentator van Top Pop, is te vinden op het podium (staand, tweede van rechts). Foto: Henk Benting

Roel Luchies (70) in Emmen weet het nog goed. Wat was hij zenuwachtig! In 1968 reisde hij af naar Amsterdam, om samen met de andere leden van zijn band The Scandals op te treden in het muziekprogramma Fenklup .

Nieuws

menu