Fotoserie TT Festival donderdag: Warmte, drukte, Hollandse hits en Mooi Wark als afsluiter

Melrose vermaakt het publiek. Foto: Corné Sparidaens

Het was van donderdag op vrijdag een warme eerste TT-nacht. Eindelijk kon het grootste feest van Assen en omstreken weer losgaan, en dat was voor het publiek ook even wennen.

Bij Main Stage aan de Weiersstraat begon de avond opvallend rustig. Meerdere keren werd het publiek zowat gesmeekt om wat meer naar voren te komen, maar gaandeweg de avond kwam het toch nog goed. Vooral bij het podium van Radio NL zat de sfeer er meteen lekker in, met artiesten als Jannes, Stef Ekkel en René Karst.

Mooi Wark sluit avond af voor afgeladen plein

Ondanks de hitte kreeg de band 5th Wheel het publiek rond 22.30 uur toch flink aan het springen rond het hoofdpodium. Zij sloten af met de hit Narcotic van de Duitse band Liquido, een mooie opwarmer voor ‘huisband’ Mooi Wark, die tussen 23.30 en 1.00 uur het feestje aan de Weiersstraat afsloot. Tegen die tijd stond het plein voor DNK afgeladen vol en was het ook op andere plekken in de stad, waaronder het Koopmansplein en bij De Markt, een drukte van belang. Muziekliefhebbers kunnen vrijdag- en zaterdagavond ook nog hun hart ophalen in Assen.

Bekijk hieronder alle foto’s die Corné Sparidaens donderdag maakte

Nieuws

Meest gelezen

menu