Gasselternijveen geeft nieuwe dorpsbewoners warm welkom. 'Vrijstaand huis op 900 vierkante meter grond, het bevalt ons hier prima'

Willem Sanders (links) van stijldansgroep ‘t Roem bij de stand in de sportzaal van Gasselternijveen. De dansschoenen trekken de aandacht.

Willem Sanders (links) van stijldansgroep ‘t Roem bij de stand in de sportzaal van Gasselternijveen. De dansschoenen trekken de aandacht. Foto: Hilbrand Dijkhuizen

Stijldansgroep ‘t Roem, ijsvereniging Oostermoer, sportclub Olympia, de volkstuinvereniging en dorpscoöperatie De Brug. Tientallen verenigingen uit Gasselternijveen zorgden zaterdag voor een warm welkom voor nieuwe inwoners.

De stevige klanken van de Gasselter Blaoskapel zijn al buiten de muren van sportzaal De Strohalm te horen. Binnen is het vast gezellig. En dat is zo. De koffie en thee staan klaar op een karretje, in een grote cirkel staan de kramen van nagenoeg alle verenigingen en andere dorpsorganisaties. In de cirkel staat de blaaskapel te spelen. Gasselternijveen heet zijn nieuwe inwoners Warm Welkom.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's