Geen nieuwjaarsfeest maar nieuwjaarsfilm voor gemeente Emmen. 'Presentatie van hoe creatief we zijn in onze gemeente'

Omdat vanwege de coronamaatregelen geen nieuwjaarsfeest kan worden gevierd, lanceert de gemeente Emmen vrijdag 7 januari een nieuwjaarsfilm.

In deze film wordt teruggeblikt op het huidige jaar en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Verder worden ‘verbazingwekkende beelden’ van de gemeente Emmen getoond, verkondigt burgemeester Eric van Oosterhout zijn nieuwjaarsboodschap, wordt een optreden van het Noordpool Orkest met zangeres Carina Vinke getoond en wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Cultuurprijs 2021 en de verkiezing Emmenaar van het Jaar.

,,Een nieuwjaarsreceptie, waar je inwoners ontmoet, heeft altijd onze voorkeur”, zegt Van Oosterhout. ,,Maar nu dit niet kan, willen we het nieuwe jaar op een bijzondere manier beginnen. Het is niet zomaar een film geworden, maar een presentatie van hoe creatief we zijn in onze gemeente.”

Het creatief concept van de film komt van Janwillem Naaldenberg.

De film is vrijdag 7 januari om 20.00 uur te zien bij streekomroep ZO!34, op de social mediakanalen van gemeente Emmen en op de website van de gemeente Emmen.

Nieuws

Meest gelezen

menu