Geen oplossing voor 'pizzaboetes' aan de Markt in Assen

Er komen geen versoepelde parkeerregels voor klanten die eten willen afhalen bij een restaurant aan de Markt in Assen. ‘Pizzaboetes’ worden dus gewoon uitgeschreven aan mensen die hun auto in de straat parkeren, laat wethouder Mirjam Pauwels weten.

Michele Ardore van restaurant Isola Bella in Assen is boos: zijn klanten worden door de politie beboet als zij snel even de auto voor zijn zaak neerzetten om een bestelling af te halen.

Michele Ardore van restaurant Isola Bella in Assen is boos: zijn klanten worden door de politie beboet als zij snel even de auto voor zijn zaak neerzetten om een bestelling af te halen. Foto: Harry Tielman

Eind vorige maand werden diverse mensen op de bon geslingerd omdat ze hun auto voor de pizzeria’s Isola Bella en Bella Italia aan de Markt hadden geparkeerd om hun bestelling af te halen. Een actie die in slechte aarde viel bij omliggende horecaondernemers. Zij vroegen de gemeente om enige coulance in coronatijd, die volgens hen zorgt voor meer afhaalverkeer en daardoor minder parkeerplekken in de nabije omgeving.

Nieuws

Meest gelezen

menu