Geld voor Garage TDI voor theatervoorstelling over depressie

De cheque werd overhandigd tijdens een druk bezochte bijeenkomst in Liff.

Om depressie onder de aandacht te brengen bij jongeren gaat Garage TDI in Assen samen met Stichting Route Jack een speciale theatervoorstelling ontwikkelen. Ronde Tafel 36 in Assen draagt 12.000 euro bij.

Garage TDI gaat met de theatervoorstellingen over depressies onder jongeren als onderwijsprogramma langs de scholen in Nederland. De voorstelling gaat medio dit jaar van start.

Route Jack zet zich in voor mensen met psychische problemen

Route Jack is een stichting die in beweging komt voor mensen met psychische problemen. De stichting hield afgelopen jaar een fietstocht van Vlissingen naar Parijs waarbij ook geld werd ingezameld voor de gezamenlijke theatervoorstellingen. De Tafelronde is een vriendengroep (van 18 tot 40 jaar|) die kennis deelt en zich inzet voor goede doelen.

Geld ingezameld met verschillende acties

De veertien leden van Ronde Tafel 36 in Assen haalden in totaal 12.000 euro op met allerlei acties. Zo draaiden de leden bardiensten bij de Baggelhuizerplas en hebben zij samen met de Lionsclub Asen programmaboekjes verkocht bij DTM, Gamma Racing Day en de Motorcross of Nations op het TT Circuit Daarnaast verkochten de Tafelaars 1400 flessen champagne in en rondom Assen waarvan de gehele winst naar het goede doel ging.

De cheque werd maandagavond tijdens een bijeenkomst in Restaurant & Grandcafé Liff overhandigd aan Route Jack.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu