Gewonden bij zwaar ongeluk tussen Zweeloo en Noord-Sleen

Bij een zwaar ongeluk op de N381 tussen Zweeloo en Noord-Sleen - de Twee Provinciënweg - zijn zaterdagmiddag minstens twee gewonden gevallen.

Bij het ongeluk, iets voor half zes, waren in ieder geval twee auto's betrokken. De wagens kwamen frontaal met elkaar in botsing. Ook zou er een vrachtwagen bij betrokken zijn. De oorzaak is nog onbekend, evenals de aard van de verwondingen. Er zouden kinderen bij betrokken zijn.

Hulpverlening kwam massaal ter plaatse, met zeker zes ambulances en meerdere brandweervoertuigen. Er kwamen ook twee traumaheli's naar de plek, waarvan eentje vanuit Amsterdam. Slachtoffers werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

'Nog geen compleet beeld'

Volgens getuigen vertrokken vijf ambulances met slachtoffers, maar politiewoordvoerder Ernest Zinsmeyer kon dat niet bevestigen. ,,Ik heb nog geen compleet beeld. Ik verwacht er morgenochtend (zondag - redactie) meer over te weten.''

De weg werd afgesloten om de hulpverleners hun werk te kunnen laten doen; rond 19.30 uur kon het verkeer weer doorrijden.

Video: De Vries Media

Nieuws

Meest gelezen

menu