Golf van drugszaken in Assen: arrestaties wegens bezit en handel in hard- en softdrugs

Foto: Politie

De politie heeft in de afgelopen twee weken in Assen meerdere personen aangehouden in verband met bezit en handel in soft- en harddrugs.

Zo werd zaterdag 18 april aan de Maria van Campislaan een 26-jarige Assenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in harddrugs. Bij zijn arrestatie zat hij in een voertuig dat agenten op het oog hadden in verband met een drugsdeal.

Afgelopen woensdag werd in een woning aan de Loire een hennepkwekerij en droognetten met een paar kilo aan henneptoppen ontdekt. Een 46-jarige man en een 40-jarige vrouw uit Assen zijn aangehouden. Zij worden tevens verdacht van diefstal van stroom.

Een dag eerder werd in een woning aan de Echtenstraat ruim 300 gram hennep en 35 gram hasj aangetroffen. Een betrokken verdachte moet zich binnenkort op het politiebureau melden voor verhoor.

Vorige week dinsdag ontdekte de politie in een woning aan de Groningerstraat een hennepkwekerij, bestaande uit kweekruimtes. Ook werd een boksbeugel aangetroffen en in beslag genomen. Ook deze verdachte moet zich binnenkort melden voor verhoor.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu