Grand café Old Smuggler in Valthermond is eindelijk in oude glorie hersteld, maar gemeente sluit het café al na twee weken. 'Er is geen vergunning, en die moet er wel zijn'

Vijf jaar na aankoop opende de familie Greven eerder deze maand eindelijk het vernieuwde grand café Old Smuggler in Valthermond. Om die twee weken later weer te moeten sluiten, op last van de gemeente.

Harm Greven en zijn zonen openden eerder deze maand het vernieuwde café Old Smuggler in Valthermond. Na twee weken moest het pand alweer sluiten omdat er geen horecavergunning is.

Harm Greven en zijn zonen openden eerder deze maand het vernieuwde café Old Smuggler in Valthermond. Na twee weken moest het pand alweer sluiten omdat er geen horecavergunning is. Foto: Boudewijn Benting

Twee weekenden is de vernieuwde Old Smuggler aan het Zuiderdiep in Valthermond open geweest, na de officiële opening begin deze maand door gedeputeerde Henk Brink. Dorpsbewoners en toeristen wisten de horecagelegenheid, de enige in het dorp sinds jaren, snel te vinden, vertelt ondernemer Harm Greven (53) trots tijdens een rondleiding door zijn gloednieuwe en hypermoderne pand.

Nieuws

menu