Gratis en anoniem telefoonnummer voor gezinnen met vragen over thuisscholing, opvoeding en spanningen

De zorgverleners van Samen Sterk Zorg.

Op initiatief van Annelies Mittendorff uit Klijndijk openen de zorgverleners van Samen Sterk Zorg een telefoonnummer waar gezinnen terecht kunnen voor een luisterend oor, tips en adviezen.

Het telefoonnummer is gratis en anoniem. De zorgverleners die de telefoon opnemen werken als professional in de opvoedingsondersteuning en hebben ervaring met het begeleiden van gezinnen. Op eigen initiatief en op vrijwillige basis willen ze hun expertise nu inzetten voor gezinnen die het zwaar hebben door de coronacrisis.

Geen oordeel

De zorgverleners van Samen Sterk Zorg zijn iedere werkdag tussen 10 en 16 uur bereikbaar via het telefoonnummer 085 - 130 22 51. Zorgverlener Alie Meijering uit Emmen: ,,Je kunt bij ons terecht voor alle vragen over thuisscholing, maar ook over hoe je een betere structuur krijgt. Zijn er veel spanningen of veel ruzies in jouw gezin of heb je behoefte aan opvoedtips? Heb je een ontwikkelingsvraag of een andere persoonlijke vraag? Je kunt ons altijd bellen. Wij hebben geen oordeel, wij luisteren en geven waar nodig advies of tips”.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
Coronavirus
menu