Grillroom in Emmen wordt bloedbad bij vechtpartij

ANP

Stoelen die door het restaurant vlogen en bloedrode vloeren als gevolg van een slagaderlijke bloeding. Grillroom Jaffa in de Emmer Hoofdstraat was in de nacht van vrijdag op zaterdag het toneel van een grote vechtpartij.

Eén van de aanwezigen liep daarbij een slagaderlijke bloeding op. De dag daarvoor was het ook al misgegaan, al waren er ditmaal geen slachtoffers. De videobeelden die via social media en whatsapp circuleren, zijn heftig. Er is nog niemand aangehouden. ,,Wij zijn na afloop geweest. De zaak is in onderzoek. Een groot deel van de beelden zijn in ons bezit. Daar gaan we naar kijken”, zegt politiewoordvoerder Anne van der Meer.

Aangifte

Burgemeester Eric van Oosterhout erkent de ernst van de situatie. ,,Maandagochtend heb ik overleg met de politiechef en gaan we kijken of er maatregelen moeten worden getroffen.”

De eigenaar zegt maandag aangifte bij de politie te gaan doen. ,,Er zijn spullen van mij kapot gegaan.” Hij zegt de dader(s) niet te kennen. Wij zijn werkers, geen mensen die ruzie maken.”

Nieuws

menu