Growing Emmen vindt nieuwe plek in voormalig Sedna-pand aan Parallelweg

De nieuwe locatie van Growing Emmen. Foto: Growing Emmen

Growing Emmen gaat verhuizen. Vanaf 1 juli is het voormalige Sedna-pand aan de Parallelweg het nieuwe onderkomen van de ondernemersbroedplaats.

De verhuizing is noodzakelijk: volgens ‘koppelbaas’ Dènis Assen loopt het huurcontract van de huidige locatie aan de Baander af en is uitbreiding op die plek onmogelijk.

,,Ruimte voor coronaproof ontmoeten, flexwerken, flexruimtes, gratis parkeren en flink meer kantoren. En de schommels? Die krijgen natuurlijk weer een prominente plek”, verzekert Assen.

Het voormalige Sedna-pand kwam in beeld, omdat Growing Emmen daar qua oppervlakte kan uitbreiden naar ruim duizend vierkante meter. Dat is volgens Assen bijna het dubbele dan in het pand aan de Baander.

Flexplekken in 20 afzonderlijke ruimtes

Sinds twee jaar is een deel van het pand aan de Parallelweg 36 in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw, nadat welzijnsorganisatie Sedna in 2017 naar de Hooggoorns was verhuisd. De ruim 120 leden van Growing Emmen bieden vanaf 1 juli aan de Parallelweg in zo’n twintig aparte ruimtes flexplekken en eigen kantoren aan.

,,Deze nieuwe fase past bij deze tijd waarin corona ons dwingt tot het heruitvinden van ondernemerschap en economie”, zegt Assen. ,,Growing Emmen biedt creativiteit en expertise om antwoorden op deze en vele andere vragen te vinden.”

Nieuws

Meest gelezen

menu