Hitmachines én aanstormend talent staan op eerste Countryfestival in Hoogeveen. 'Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt in een eigen jasje'

Festivals vormen al jaren een rode draad door de programmering van theater De Tamboer en Het Podium in Hoogeveen. Met het Countryfestival op vrijdag 17 februari is weer een puzzelstukje ingevuld. En het blijft volgens directeur Pieter-Bas Rebers en programmeur Rudie Reinders niet bij een eenmalige editie.

Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne - één van de vier acts die 17 februari 2023 op het eerste countryfestival in Hoogeveen optreden.

Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne - één van de vier acts die 17 februari 2023 op het eerste countryfestival in Hoogeveen optreden. Eigen foto

Vier acts vullen die avond de zalen van het theater met hun country- en americanarepertoire. Als act is Back To The Country de onbetwiste publiekstrekker, waarbij de groep Savannah aan de lopende band alle countryhits ten gehore brengt. Dat bleek vorige week zaterdag ook nog tijdens een kort optreden als onderdeel van de previewavond in het theater in Hoogeveen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's