Hoe bevalt wonen, werken en leven in Drenthe? Drents Panel van provincie Drenthe zoekt nieuwe leden

Hoe bevalt het wonen, werken en leven in Drenthe? Drents Panel van provincie Drenthe zoekt nieuwe leden. Foto: Pixabay.com

Hoe kijken inwoners van Drenthe aan tegen wonen, werken en leven in hun provincie? Ruim 20.000 inwoners van de gemeentes Emmen, Hoogeveen, De Wolden en Aa & Hunze hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het Drents Panel.

Het Drents Panel peilt de mening van inwoners voor politici en beleidsmakers en bestaat momenteel uit ruim 4000 deelnemers.

Wat is het Drents panel?

Het Drents Panel is een online inwonerspanel met mensen uit de hele provincie. ‘Het panel is representatief voor de Drentse bevolking van 18 jaar en ouder en is daarmee een uniek onderzoeksinstrument in Drenthe. Deelnemers worden meerdere keren per jaar gevraagd naar hun mening over actuele onderwerpen die impact hebben op de Drents samenleving’, vertelt Renske Louwsma, statengriffe van het Drents Parlement.

Zelf aanmelden kan niet. Iedereen die een brief heeft ontvangen, is van harte uitgenodigd om lid te worden. Het doel is in ieder geval om uit te breiden naar 9000 leden.

Nieuws

menu