Hoe zit het met de moord op Ralf Meinema uit Klazienaveen? Luister hier de podcast De Kofferbakmoord van DVHN

Luister nu alle afleveringen van De Kofferbakmoord

Hoe zit het met de moord op Ralf Meinema uit Klazienaveen. DVHN maakte de podcast De Kofferbakmoord, een vierdelige serie over de raadselachtige dood van Meinema.

Het lichaam van Ralf Meinema werd in 2017 in de kofferbak van zijn Mercedes gevonden. Zijn auto bungelde half in het Stieltjeskanaal. Waarom moest Ralf, die joviale, vriendelijke jongen, dood?

Daarover gaat De Kofferbakmoord. Het luisterspel is sinds de lancering in maart 2019 al meer dan 400.000 keer gedownload.

De recensie in Linda

Marvin Jacobs, de Professor Podcast van magazine Linda, noemde De Kofferbakmoord 'een interessante milieuschets van het plattelandsleven in Drenthe.' Er speelt veel meer in het leven van Ralf dan iedereen dacht, zegt Jacobs in Linda .

„De twee journalisten nemen de luisteraar mee op hun zoektocht langs zuipketen, boerderijen en woonwagenkampen. Je hoort hoe ze zich vastbijten in de zaak. Ze gaan langs bij betrokkenen, bellen en tikken mailtjes. De ene keer leidt dat tot nieuwe informatie waarmee ze verder kunnen, soms brengt het niets.”

Luister naar de eerste aflevering van De Kofferbakmoord

Meer horen? Dat kan gratis. Hier vind je alle afleveringen van de podcast.

Je kunt De Kofferbakmoord ook luisteren via Apple en Spotify .

Nieuws

Meest gelezen

menu