In de kop van Drenthe zetten ondernemers uit horeca en toerisme er vanaf dit seizoen samen de schouders onder

De initiatiefnemers van de samenwerking: Pim Hangjas, Jolanda Doornbos, Irma Talens, Viola Mulder, Eelke Ronner, Loes Talens, Bart de Vries, Geert ter Velde en Gerard IJsseldijk.

De initiatiefnemers van de samenwerking: Pim Hangjas, Jolanda Doornbos, Irma Talens, Viola Mulder, Eelke Ronner, Loes Talens, Bart de Vries, Geert ter Velde en Gerard IJsseldijk. Foto: Geert Job Sevink

Het toeristische seizoen trappen ondernemers uit de horeca- en toerismesector in Roden gezamenlijk af. Een uniek samenwerkingsverband, waarvan de ondernemers zich vooral afvragen waarom het er nog niet was.

Elkaar en het aanbod in de drie noordelijke gemeentes in Drenthe beter leren kennen, zodat toeristen beter geïnformeerd zijn tijdens hun bezoek. Dat is het doel van de nieuwe samenwerking tussen horeca en toerisme in de kop van Drenthe. Uitstekend idee, vindt Geert te Velde van restaurant Authentieq in Assen. „Ook hier lopen mensen rond die nog nooit van het Klompenmuseum in Eelde hebben gehoord. Zeker na de zware tijd die we gehad hebben, is het belangrijk om beter samen te werken.”

Idee van ondernemers

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's