Horecaondernemer Erik de Haan over nieuw strandrestaurant aan Baggelhuizerplas in Assen: 'Het wordt laagdrempelig, maar wel met kwalitatief goed eten'

Het nieuw te bouwen horecapaviljoen aan de Baggelhuizerplas in Assen gaat tientallen banen opleveren, zegt horecaondernemer Erik de Haan. Het strandrestaurant dat hij gaat exploiteren, blijft het hele jaar door open.

Het nieuwe horecapaviljoen aan de Baggelhuizerplas in Assen gaat naar verwachting begin 2023 open. Foto: gemeente Assen

Het nieuwe horecapaviljoen aan de Baggelhuizerplas in Assen gaat naar verwachting begin 2023 open. Foto: gemeente Assen

,,In de zomer sluiten we ‘s avonds om 23.00 uur en in de winter om 22.00 uur om overlast voor de omgeving te voorkomen”, vertelt de Friese ondernemer De Haan. Zijn bedrijf gaat de horeca exploiteren in het pand dat door Evertsen Bouw in Zwolle wordt gebouwd. Het is het tweede gezamenlijke project van het bouwbedrijf en De Haan. Het eerste is Grand Café Emmeloord en is vorige zomer geopend.

Nieuws

menu