In Emmen opgegroeide Esmee Tempels (22) speelt, danst en zingt in musical Soldaat van Oranje. 'Het kind in mij is heel erg blij'

Meespelen in de meest bezochte en langstlopende musical die Nederland ooit heeft gehad. De uit Emmen afkomstige Esmee Tempels (22) beleeft een even bijzondere als geweldige tijd. Sinds oktober heeft ze een rol in Soldaat van Oranje, De Musical.

Esmee Tempels in Musical Spektakel 1830, de eerste professionele productie waar zij aan meewerkte. De musical speelt zich af in de periode van de Belgische Opstand van 1830.

Esmee Tempels in Musical Spektakel 1830, de eerste professionele productie waar zij aan meewerkte. De musical speelt zich af in de periode van de Belgische Opstand van 1830. Foto: Photography Seppe

Vaste bezoekers van Gooi maar in mijn Pet in Emmen herinneren zich haar misschien nog wel. Tijdens dit straatmuzikantenfestival op de Emmer stadsvloer liet Esmee Tempels meerdere keren van zich horen. In haar eentje zong ze popsongs en liedjes uit musicals, zichzelf begeleidend op keyboard of gitaar.

Nieuws

menu