In de recreatiewoningen van De Tip in Norg mag permanent gewoond worden, maar daar staat wel wat tegenover. De tuinen moeten 'groener' en achterstallig onderhoud is taboe

In de recreatiewoningen in het gebied ‘De Tip’ aan de Postmaatseweg en Langeloërweg in Norg mag permanent gewoond worden. Dat werd eerst niet toegestaan, maar onder de vlag Vitale Vakantieparken mag het nu dus wel.

Permanent wonen wordt legaal. De Postmaatseweg (links in beeld) is al aangepakt. Dit zandpad is ingestrooid met schelpen zodat de weg beter begaanbaar zou moeten worden.

Permanent wonen wordt legaal. De Postmaatseweg (links in beeld) is al aangepakt. Dit zandpad is ingestrooid met schelpen zodat de weg beter begaanbaar zou moeten worden. Foto: Marcel Jurian de Jong

De wens vanuit vele bewoners van de woningen om er permanent te wonen bestond al langer. De Tip is nu het eerste gebied in de gemeente Noordenveld waar recreatiewoningen worden ‘omgetoverd’ naar permanente woningen.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu