In de voetsporen treden van Max Verstappen? Kartracers Luca (13) en Mika (8) uit Emmen scheuren met 120 kilometer per uur over de baan en ruiken nu al de Formule 1

Woont de nieuwe Max Verstappen in Emmen? Als het aan Luca (13) en Mika (8) Kayser ligt wel. Op dit moment scheuren ze nog in een kart over de baan, met snelheden tot wel bijna 120 kilometer per uur. Op afzienbare termijn hopen ze richting de Formule 1 te koersen.

De beloftevolle kartracers Luca (13) en Mika (8) Kayser uit Emmen willen niets liever dan in de voetsporen treden van wereldkampioen Max Verstappen. Op de foto worden de beide beloftevolle coureurs geflankeerd door vader Bennie.

De beloftevolle kartracers Luca (13) en Mika (8) Kayser uit Emmen willen niets liever dan in de voetsporen treden van wereldkampioen Max Verstappen. Op de foto worden de beide beloftevolle coureurs geflankeerd door vader Bennie. Foto: Rody Bal

Samen met vader Bennie – telg uit een roemruchte autosportfamilie – zaten de broers zondagmiddag op het puntje van hun stoel.