In een ligstoel met je voeten in het zand, braadworst eten in een biergarten of luisteren naar live muziek middenin een weiland: in Drenthe verrijzen twee enorme pop-up terrassen

Er wordt deze dagen hard gewerkt in Drouwenermond en Westerbork. Op 1 juni om stipt 12 uur in de middag openen daar twee enorme pop-up terrassen. De één met een beach bar en biergarten, de ander middenin een weiland met live muziek.

Wat als je eigenlijk geen ruimte hebt bij je zaak, maar vlak ernaast wél? Op een groot parkeerterrein of op een weiland bijvoorbeeld. Dan bouw je daar een enorm pop-up terras. Zo ontstaat aan de Verbindingsweg tussen Drouwenermond en Drouwenerveen het ‘Gruwelijk Boergondisch terras’ op de plek waar gewoonlijk ieder jaar het Boerenrockfestival plaatsvindt.

In Westerbork opent ‘Het grootste pop-up terras van Drenthe’ achter zalencentrum Meursinge. En als je dan toch de ruimte hebt, dan zorg je ook voor eettentjes, biertafels én hippe strandstoelen die het echte festivalgevoel moeten geven.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
Video
menu