Jasper Wever uit Nieuw-Buinen naar volgende ronde liveshows The Voice of Holland. 'Misschien dat we hier de volgende keer een douche neer kunnen zetten'

Jasper Wever uit Nieuw-Buinen, deelnemer aan The voice of Holland. Foto: RTL

Het The Voice of Holland-avontuur van Jasper Wever uit Nieuw-Buinen duurt nog even voort. Hoewel hij bepaald geen vlekkeloos optreden gaf, heeft de Buunder vrijdag de tweede ronde van de liveshows gehaald.

De 29-jarige Wever zong het nummer Bless The Broken Road van de Amerikaanse countryrockband Rascal Flatts. ,,Spannend, wel weer. Een beetje een heesje”, vond hij zelf.

 

,,Het was niet zo goed. Het begint nu wat ongemakkelijk te worden...”, oordeelde Anouk, die het jammer vond dat het voorafgaande aan Wevers performance vooral over zijn vorige ‘ongemakkelijke’ optreden ging.

,,Doe meer ervaring op. Dit is niet de plek voor jou om te staan”, besloot de Haagse.

Botte pech: keelprobleem

Ali B was evenmin lovend over Wevers optreden. Reden voor zijn coach Jan Smit ‘vol in de verdediging’ te gaan. ,,Aan een keelprobleem kun je niet zo heel veel doen. Dit is botte pech.”

Omdat Wever weinig ervaring met optreden heeft, en vooral onder de douche zingt, had Smit nog een aardige suggestie: ,,Misschien dat we hier de volgende keer een douche neer kunnen zetten.”

Nieuws

menu