Kinderopvang Veenoord en Nieuw-Amsterdam gaat vanaf 1 september door als Vivikids (onder de vlag van onderwijsorganisatie Viviani uit Emmen)

De Bron in Nieuw-Amsterdam. Archieffoto

Onderwijsorganisatie Viviani uit Emmen neemt per 1 september de kinderdagverblijven in Veenoord en Nieuw-Amsterdam over van Kinderopvang Noord Nederland (KONN). Zij doet dat onder de naam Vivikids.

Het gaat om beide locaties van Duimelot in Veenoord en in Nieuw-Amsterdam. In Veenoord gaat het om een kinderopvanglocatie en in Nieuw-Amsterdam om een buitenschoolse opvang.

Vertrouwde gezichten op beide locaties

Viviani heeft vijftien scholen onder haar hoede, waaronder basisschool De Bron in het gelijknamige kindcentrum in Nieuw-Amsterdam aan het Ganzenroer. ,,Het aanbod van het schoolbestuur Viviani voor christelijk basisonderwijs wordt zo nog completer en dat komt de kinderen van 0 tot 12 jaar ten goede”, aldus een woordvoerder.

Vivikids blijft de opvang op de bestaande locaties organiseren: de kinderopvang aan de Eikenlaan en de buitenschoolse opvang in De Bron. Alle medewerkers gaan mee naar Vivikids. ,,Kinderen en ouders kunnen dus rekenen op de vertrouwde gezichten op beide locaties.”

Nieuws

Meest gelezen

menu