Kinderplezier op het Marktplein in Emmen met Kiddy's Kittige Concert. 'Maar hopelijk volgend jaar toch weer het grote Alles Kids'

Kinderen die zaterdagmiddag in het centrum van Emmen waren, konden zich prima vermaken op het Marktplein bij de Grote Kerk.

De meidengroep Unity treedt op tijdens Kiddy’s Kittige Concert in Emmen.

De meidengroep Unity treedt op tijdens Kiddy’s Kittige Concert in Emmen. Foto: Richard Broekhuijzen

Daar vond voor de tweede keer Kiddy’s Kittige Concert plaats. Muziek op een podium, speeltoestellen op het plein en stripfiguren die rondwandelden.

De organisatie was in handen van Alles Kinds in Drenthe, die normaal gesproken elk jaar Alles Kids op touw zet. Dit is een omvangrijk kinderfestijn met activiteiten in een groot deel van het centrum. Dat kon vanwege corona voor het tweede achtereenvolgende jaar niet doorgaan. ,,Daarom pakten we het nu, net als vorig jaar, een stuk kleinschaliger aan’’, zegt Wesley Struik van Alles Kids in Drenthe.


Kinderen (of hun ouders) moesten vooraf kaartjes bestellen. ,,Er waren 750 gratis tickets beschikbaar en die zijn allemaal gebruikt’’, aldus Struik. De Emmenaar hoopt dat volgend jaar weer het grote Alles Kids gehouden kan worden. ,,Want dat missen heel veel kinderen nu echt wel.’’


Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu