Horeca in coronatijd | Kroegbaas Meppel: 'Liefst pas open als alles weer normaal is'

Cafés, restaurants en hotels brengen leven in de brouwerij. Maar het is doods in de horeca. In een korte serie belichten wij de situatie. Vandaag: Cantina El Barco in Wanneperveen en Café Clouso in Meppel.

Jolanda Hogenkamp, Natasja Nahar, chefkok Joyce Roos en kroegbaas Marcel Haveman.

Jolanda Hogenkamp, Natasja Nahar, chefkok Joyce Roos en kroegbaas Marcel Haveman.

Kroegbaas Marcel Haveman van Café Clouso in Meppel wil het liefst pas open als alles weer normaal kan. ,,Ik als kroegeigenaar zijnde heb deze zomer met alle regels niet als heel leuk ervaren. De hele tijd politieagent spelen, is niets voor mij. In een café blijven zitten en 1,5 meter afstand houden, is onmogelijk. Eerlijk gezegd hoop ik dat ze ons dicht houden tot het weer zonder al die regels kan. Zo sta ik erin. Ik heb ook begrip voor collega’s die er anders over denken.”

Nieuws

menu