Landal Greenparks neemt exploitatie luxe villapark Puur Exloo op zich

De vakantievilla's op het park van Puur. Foto: Landal Greenparks

Landal Greenparks neemt de exploitatie van het luxe villapark Puur Exloo op zich. Dat laat de exploitant van 55 Nederlandse vakantieparken weten.

Het resort bestaat uit 80 vrijstaande vakantievilla’s met overwegend rieten kappen en zijn geschikt voor zes, acht of tien personen. Het park gaat uiteindelijk bestaan uit 180 woningen, een klus die voor rekening komt van ontwikkelaar Kontour Vastgoed.

,,Drenthe is één van de populaire bestemmingen bij onze gasten en we zijn daarom erg verheugd een topproduct te kunnen toevoegen op zo’n fraaie locatie op de Hondsrug”, aldus directeur Dirk Anbeek van Landal GreenParks. ,,Met deze extra luxe vakantievilla’s is ons aanbod in Drenthe verder uitgebreid. Dit familieresort past haarfijn in de expansiestrategie van Landal waarbij we ons richten op uitbreiding van ons aanbod met kwalitatief zeer hoogwaardige parken in een natuurlijke omgeving.”

Gasten kunnen vanaf 13 mei reserveren voor aankomsten vanaf 1 juni. Er kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van het naastgelegen hotel. Voor de zomer worden er nog nieuwe buitenactiviteiten en sport- en spelvoorzieningen gerealiseerd op het resort zelf.

De villa’s op Landal PUUR Exloo worden aangeboden vanaf 323.000 euro aan particuliere investeerders.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu