Lof én geld voor boeren die via grondbank recreatieondernemer werden. 'Ik Vertrek', maar dan gewoon in Dalerveen, bevalt prima

Het was een sprong in het diepe voor de gebroeders Mulder in Dalerveen. Ze stapten over van grond naar recreatie. Weidzz Natuurlodges ging in juli open. De twee families kregen woensdag 50.000 euro uit het project Vitale Vakantieparken.

Glamping met sauna in Dalerveen. Van links naar rechts wethouder Steven Stegen, gedeputeerde Henk Brink en recreatieondernemers in de dop Eric en Marko Mulder.

Glamping met sauna in Dalerveen. Van links naar rechts wethouder Steven Stegen, gedeputeerde Henk Brink en recreatieondernemers in de dop Eric en Marko Mulder. Foto: Boudewijn Benting

Wat een jaar geleden nog een woest gebied was, is nu omgevormd tot een prachtig parkachtig landschap met hier en daar een recreatiehuisje. Om precies te zijn twee glampingtenten (inclusief sauna), drie tiny houses voor twee personen en drie chalets voor gezinnen. Wat opvalt is het weidse uitzicht. De naam Weidzz Natuurlodges kwam niet zomaar uit de lucht vallen.

Heksenhuisjes

Nieuws

menu