Maarten en Vincent van Rossem naar Emmen voor nieuw televisieprogramma. 'Samen verder zonder Sis, in een aangepaste vorm'

Maarten en Vincent van Rossem komen deze week naar Emmen voor opnames van hun nieuwe televisieprogramma De broeders Van Rossem. Ze bezoeken onder meer de naoorlogse wederopbouwwijken en gaan daar waarschijnlijk ook in gesprek met bewoners.

Broers Vincent (l) en Maarten van Rossem reizen deze week af naar Emmen voor de opnames van hun nieuwste televisieprogramma.

Broers Vincent (l) en Maarten van Rossem reizen deze week af naar Emmen voor de opnames van hun nieuwste televisieprogramma. Foto: NTR

De broers Van Rossem maakten met hun zus Sis lange tijd Hier zijn de Van Rossems. Het drietal bezocht voor dit programma steeds een andere stad. Ze lieten elkaar bijzondere gebouwen en plekken zien en vertelden de verhalen die daarbij horen. In mei dit jaar kwam Sis van Rossem te overlijden. Haar beide broers besloten door te gaan met het programma, maar wel in aangepaste vorm en onder een andere titel.