Max Verstappen in actie zien tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi? Ondernemers uit Drenthe huren pal langs de baan een luxe jacht. 'We zijn gewoon jongens met een grote mond'

Met je neus zo dicht mogelijk op een Formule 1-race van Max Verstappen zitten, wie wil dat niet? Onder de naam Corner33 fikste een groep Drentse ondernemers in 2021 en 2022 een dakterras pal langs het circuit van de Grand Prix van Monaco. Komend november is Abu Dhabi aan de beurt.

Links: Lars Kalkdijk (Corner33), Waldemar Schlemmer (zijn partner in Abu Dhabi) en Robert Lewandowski (Speler FC Barcelona), op het dakterras in Monaco tijdens de GP van afgelopen mei. Rechts: het jacht in de Yas Marina van Abu Dhabi.

Links: Lars Kalkdijk (Corner33), Waldemar Schlemmer (zijn partner in Abu Dhabi) en Robert Lewandowski (Speler FC Barcelona), op het dakterras in Monaco tijdens de GP van afgelopen mei. Rechts: het jacht in de Yas Marina van Abu Dhabi. Foto: Mikhail Kyrillos

In de havenstad aan de Perzische Golf huren de mannen van Corner33 - een groep ondernemers én fans van Max Verstappen uit de regio Coevorden en Emmen - een luxe jacht. Grote aanjager is Lars Kalkdijk, wijnondernemer (Rock ’n Rolle) uit Dalen.