Zware mishandeling in Nieuw-Amsterdam: twee mannen (18) en (23) krijgen klappen en raken gewond aan hoofd en lichaam (update)

De Vaart ZZ in Nieuw-Amsterdam. Foto: Google Streetview

Bij een vechtpartij aan de Vaart ZZ in Nieuw-Amsterdam zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen door meerdere daders mishandeld.

Een 18-jarige man uit de gemeente Emmen en een 23-jarige man uit Klazienaveen liepen daarbij verwondingen aan lichaam en hoofd op. Beide slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie spreekt van een zware mishandeling.

Politiewoordvoerder Bert Sietzema zegt dat het opstootje even voor vier uur plaatsvond ter hoogte van uitgaansgelegenheid Party Palace New York en de Lidl. ,,Beide slachtoffers hebben aangifte van mishandeling gedaan. Zij zijn niet aangehouden.”

Politie zoekt getuigen en camerabeelden

De politie is een onderzoek gestart en tast nog in het duister over de oorzaak van de uit de hand gelopen ruzie. ,,Duidelijk is wel dat er meerdere personen betrokken zijn bij de vechtpartij. We hopen naast getuigen ook de hand te leggen op camerabeelden die ons meer kunnen vertellen wat er precies is gebeurd.”

Nieuws

Meest gelezen

menu