Misser met enorm parkeerterrein Emmen op landelijke televisie. Nieuw programma Testcase van BNNVara besteedt er aandacht aan

Het parkeerterrein achter de Emmer dierentuin Wildlands komt begin volgend jaar aan de orde in Testcase, een nieuw televisieprogramma van BNNVara. De aanleg van het terrein kostte miljoenen, maar er wordt niet of nauwelijks gebruik van gemaakt.

Omdat er zelden of nooit auto's staan, is de Emmer parkeerplaats achter Wildlands een interessante plek om te gaan skatesurfen.

Omdat er zelden of nooit auto's staan, is de Emmer parkeerplaats achter Wildlands een interessante plek om te gaan skatesurfen. Foto: Archief DvhN

Testcase wordt gemaakt door dezelfde mensen die het bekende programma Kassa produceren en iedere aflevering duurt drie kwartier. Er worden allerhande producten getest en ook wordt er gekeken hoe gemeenten met gemeenschapsgeld omgaan. Het Emmer parkeerterrein krijgt een plek in de rubriek De Verspillingsmeter. De makers van Testcase kwamen op dit idee na publicaties van regionale media over het terrein te hebben gelezen.