Missieconcert in Emmer-Compascuum te volgen via livestream

Priester Karol Mielnik eerder dit jaar tijdens de eucharistieviering in de lege kerk van Emmer-Compascuum. De mis werd rechtstreeks uitgezonden op internet. Foto: Jan Anninga

De Willehaduskerk in Emmer-Compascuum organiseert op 23 oktober een benefietconcert. Het evenement is bedoeld om geld in te zamelen voor stichting Missio en is vanwege de coronacrisis te bekijken via een livestream.

Stichting Missio is een christelijke stichting die zich onder andere inzet om kinderen uit de meest bedreigende en vernederende situaties te bevrijden en ondersteunt ‘de armste geloofgemeenschappen in de Derde Wereld bij het verkondigen van het evangelie’, meldt de stichting op haar website.

Tijdens de livestream zijn er optredens van onder andere Turnpunt Drenthe, Sayonara, Busscher Drums, Kim’s Fameschool en de winnaar van het Drents Liedjesfestival Leon Moorman. Via verschillende betaalmethodes is het mogelijk om geld te doneren voor de stichting.

Via het YouTubekanaal van de parochie Maria Hertogin van Drenthe is de livestream voor iedereen gratis te bekijken. Het evenement begint om 19.30 uur.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu