Coriene en Daniëlle starten na brand spontaan inzamelingsactie. Als dank is de nieuwe loopbrug over natuurbad De Zandpol naar hen vernoemd

Ze zamelden 22.000 euro in voor het herstel van de afgebrande loopbrug over natuurbad De Zandpol. Als blijk van waardering draagt de brug sinds vrijdag de naam van Coriene Stokhof en Daniëlle Veenstra.

Coriene Stokhof en Daniëlle Veenstra (zwarte jas) lopen over de herstelde brug in Natuurbad Zandpol die naar hen is genoemd.  
Achter hen bestuurslid Albert Schimmel.

Coriene Stokhof en Daniëlle Veenstra (zwarte jas) lopen over de herstelde brug in Natuurbad Zandpol die naar hen is genoemd. Achter hen bestuurslid Albert Schimmel. Foto: Boudewijn Benting

,,Nou, wat leuk. Ik dacht dat we een bloemetje kregen”, zegt Danielle Veenstra als ze de bordjes met haar voornaam en die van vriendin Coriene Stokhof heeft onthuld. De loopbrug over het water van natuurbad De Zandpol, tussen Veenoord en Zandpol, ligt er weer piekfijn bij, nadat vandalen de brug van biocomposiet half februari in de brand hadden gestoken.

Nieuws

menu