Nieuw college Borger-Odoorn geïnstalleerd; oppositie kritisch op vier fulltime wethouders en stijgende ozb. 'De rekening hiervan wordt meteen gepresenteerd aan onze inwoners'

Gemeentebelangen, GroenLinks en D66 in de gemeente Borger-Odoorn toonden zich dinsdagavond kritisch over de plannen om vier voltijd werkende wethouders te installeren in het nieuwe college.

Grootste partij Gemeentebelangen toonde zich dinsdagavond kritisch op het coalitieakkoord voor de gemeente Borger-Odoorn.

Grootste partij Gemeentebelangen toonde zich dinsdagavond kritisch op het coalitieakkoord voor de gemeente Borger-Odoorn. Foto: DVHN

Op de avond dat de nieuwe wethouders van Borger-Odoorn werden geïnstalleerd, was de oppositie niet te spreken over de plannen voor diezelfde wethouders. Inwoners zouden op kosten worden gejaagd doordat coalitiepartijen PvdA, Leefbaar Borger-Odoorn, VVD, CDA en Christenunie kiezen voor vier voltijdwerkers, in plaats van de 3,5 fte zoals in het vorige college. Zij zien een verband met de stijgende onroerendezaakbelasting (ozb) van 1,75 naar 2,75 procent.

Nieuws

Meest gelezen

menu