Noordenveld krijgt net als andere gemeenten in Drenthe kilometers lang wandelnetwerk met knooppunten: eerste paaltje in Veenhuizen de grond in

Het Recreatieschap Drenthe is in samenwerking met de provincie en gemeenten volop bezig met de aanleg van een groot wandelnetwerk. Donderdag was Noordenveld aan de beurt.

De opening in Veenhuizen van het nieuwe wandelnetwerk door Noordenveld, met van links naar rechts voorzitter Robert Kleine van het Recreatieschap Drenthe, gedeputeerde Henk Brink en wethouder Jeroen Westendorp van Noordenveld.

De opening in Veenhuizen van het nieuwe wandelnetwerk door Noordenveld, met van links naar rechts voorzitter Robert Kleine van het Recreatieschap Drenthe, gedeputeerde Henk Brink en wethouder Jeroen Westendorp van Noordenveld. Foto: Rens Hooyenga

„Het lijkt wel een rondtrekkend circus”, zegt gedeputeerde Henk Brink lachend. Samen met wethouder Jeroen Westendorp van Noordenveld en Robert Kleine, voorzitter van Recreatieschap Drenthe, slaat hij vlakbij het toeristeninformatiepunt in Veenhuizen het eerste paaltje van een nieuw wandelnetwerk de grond in. Voor Brink was dat de zoveelste in korte tijd.

Duizenden kilometers

Nieuws

menu