Bij deze man uit Emmen hangt sinds het begin van de oorlog de vlag van Oekraïne uit: 'Het kleinste gebaar dat je kan maken'

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne hangt Co Patist uit Emmen de Oekraïense vlag uit. Hij heeft een tijdje in het land gewerkt en hij heeft er vrienden gemaakt. 'Het is het kleinste gebaar van support wat je kan maken naar Oekraïne en de Oekraïners. Victor en Irina Khorishko zijn vrienden van Co en ze zijn in maart gevlucht naar Polen. Dit weekend zijn ze even bij Co en zijn partner Ali op bezoek in Emmen. 'We zien veel Oekraïense vlaggen in Nederland. Dat doet ons heel goed, het is voor ons meer dan een simpel gebaar'.

De Oekraïnse vlag hangt sinds het begin van de oorlog uit bij Co Patist uit Emmen. Hij heeft een tijdje in het land gewerkt en hij heeft er vrienden gemaakt. ,,Het is het kleinste gebaar van support dat je kan maken naar Oekraïne en de Oekraïners."

Victor en Irina Khorishko zijn vrienden van Co en ze zijn in maart gevlucht naar Polen. Dit weekend zijn ze even bij Co en zijn partner Ali op bezoek in Emmen. ,,We zien veel Oekraïense vlaggen in Nederland. Dat doet ons heel goed, het is voor ons meer dan een simpel gebaar."

Nieuws

menu