Wil je een slimmer en groener bedrijf? Vraag subsidie van de provincie Drenthe, want er komt een potje van 650.000 euro aan

Het provinciebestuur wil 650.000 euro uittrekken voor ondernemers die willen innoveren. Ze kunnen vouchers aanvragen om adviseurs in te huren.

Moderne bedrijvigheid bij vliegtuigimporteur- en reparteur Cirrus in Eelde: het provinciebestuur wil de economie in Drenthe graag moderniseren.

Moderne bedrijvigheid bij vliegtuigimporteur- en reparteur Cirrus in Eelde: het provinciebestuur wil de economie in Drenthe graag moderniseren. Foto: Marcel Jurian de Jong

Ondernemers moeten hiervoor hun bedrijf wel groener en slimmer maken, en als het even kan ook allerlei maatschappelijke doelen dienen. Gedeputeerde Henk Brink (VVD) moet nog wel de instemming van Provinciale Staten hebben om de 650.000 euro te kunnen uitgeven. Zijn plannen komen in december in de Staten aan de orde.

Deelnemers dik tevreden

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu