Onrust rond bungalowpark Ermerzand over aanpak permanent wonen. 'Waar zijn we mee bezig als ik voor de vorm een flatje erbij moet huren in Coevorden?'

Bewoners van chalets rond recreatieplas Ermerzand zijn ongerust over plannen voor het gebied. De gemeente Coevorden wil nu echt werk maken van de aanpak van permanent wonen, behalve op bungalowpark Ermerzand.

,,Verloedering en illegale activiteiten liggen op de loer'', reageren penningmeester Truida van der Weide en voorzitter Martin Smith van de Vereniging van Eigenaren op plannen om permanent wonen op hun chaletpark Primo uit te bannen.

,,Verloedering en illegale activiteiten liggen op de loer'', reageren penningmeester Truida van der Weide en voorzitter Martin Smith van de Vereniging van Eigenaren op plannen om permanent wonen op hun chaletpark Primo uit te bannen. Foto DvhN

Sinds 2005 probeert Coevorden vaste bewoning van vakantiehuisjes aan banden te leggen in dit recreatiegebied bij Erm. Dat veroorzaakt steevast veel rumoer, zeker nadat controleurs ook doucheruimtes bleken te fotograferen als bewijs. Een vrouw die net onder de douche wilde stappen klaagde in 2013 daarover.

Nieuws

menu