Op bedrijventerrein Ter Borch is geen plek voor tijdelijke opvang van asielzoekers, spoedzoekers of studenten, zo oordeelt het college van Tynaarlo

Op het bedrijventerrein Ter Borch in de gemeente Tynaarlo, langs de A7 vlakbij Groningen, komt een sport- en vrijetijdscentrum. De locatie is, mede om die reden, ongeschikt als locatie voor tijdelijke opvang voor asielzoekers, studenten of spoedzoekers.

Op het bedrijventerrein Ter Borch tussen Eelderwolde en  Hoogkerk langs de A7 zou het asielzoekerscentrum moeten komen. Op de voorgrond het transferium met daarachter hotel Van der Valk.

Op het bedrijventerrein Ter Borch tussen Eelderwolde en Hoogkerk langs de A7 zou het asielzoekerscentrum moeten komen. Op de voorgrond het transferium met daarachter hotel Van der Valk.

Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van coalitiepartijen Leefbaar Tynaarlo, GroenLinks en ChristenUnie.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu