Op- en afrit van N34 bij knooppunt Emmen-West vanaf vrijdagavond gesloten door plaatsing viaduct

De gedeeltelijke verdubbeling van de N34 moet er toe leiden dat automobilisten minder vaak gevaarlijke capriolen uithalen om nog snel een vrachtwagen in te halen. Foto Duncan Wijting

De op- en afrit van de N34 aan de westzijde bij knooppunt Emmen-West zijn vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 6.00 uur gesloten.

Dit weekend wordt bij Knooppunt Emmen-West een volledig nieuw viaduct geplaatst voor de verdubbeling van de N34. Hierdoor is de oprit van de N34 richting Coevorden in zuidelijke richting gesloten. Verkeer vanaf de Rondweg Emmen richting Holsloot en Coevorden kan omrijden via de N34 richting Odoorn en keren bij afrit Emmen/Drachten.

Rondweg gesloten

Ook vanuit de noordelijke richting is de afrit van de N34 naar de Rondweg Emmen (N391) gesloten. Verkeer kan omrijden via de N34 afrit Erm/Sleen, daar keren en vervolgens afslaan bij Emmen-West naar de Rondweg Emmen. Tijdens de weekendwerkzaamheden blijft de N34 open voor verkeer. Volgens de provincie Drenthe bedraagt de extra reistijd maximaal vijf minuten.


Nieuws

Meest gelezen

menu