Openluchtspel Zweeloo maakt zich op voor 62e editie. Theater is in drie jaar tijd flink opgeknapt voor nieuwe voorstellingen

Goede tradities zijn er om te koesteren. Dit geldt zeker voor de uitvoeringen van het Openluchtspel Zweeloo, inmiddels toe aan de 62e editie. Op vrijdag 8 juli gaan de acteurs op voor de premièrevoorstelling van het blijspel Het is Bingo op de Camping.

V.l.n.r.: Alida Eising, Karen Askes, Mark Holman, Marianne Kregel, Gerrit Haddering, Albert Hilbrands, Marcel Bleijleven, Aaltje Bos en regisseur Ine van der Spoel.

V.l.n.r.: Alida Eising, Karen Askes, Mark Holman, Marianne Kregel, Gerrit Haddering, Albert Hilbrands, Marcel Bleijleven, Aaltje Bos en regisseur Ine van der Spoel. Foto: Monique Jonkman-Koolen

,,We kijken er inmiddels naar uit en zijn blij dat er dit jaar toch weer een openluchtspel gespeeld kan worden. De plaatselijke acteurs staan in de startblokken”, blikken voorzitter Albert Hilbrands en secretaris Elly Heidemans van de stichting Openluchtspel Zweeloo alvast vooruit.

‘We hebben van de nood een deugd gemaakt’

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's